.
David vandyck
vrijdag 20 mei 2022

David Vandyck over de unieke band met Will Tura

Ze kennen elkaar al heel erg lang

Als kleine jongen zat David Vandyck op de eerste rij met zijn mama bij optredens van Will Tura. De kleine David had een ongelooflijke bewondering voor de man en het is dankzij hem dat David werd gebeten door de muziekmicrobe.

Ondertussen is David 43 en heeft hij niet alleen een mooie muziekcarrière uitgebouwd, maar ook een mooie vriendschapsband met zijn idool van toen.

“Will is een ongelooflijk nuchter iemand. Hij legt de lat altijd hoog. Niet alleen voor anderen, ook voor zichzelf. Ja, hij is te allen tijde kritisch. Maar eenmaal je zijn muzikale hart gewonnen hebt, gaat hij echt all the way”, vertelt David vol bewondering in Primo.

De band tussen David en Will is erg bijzonder en de twee hebben geregeld contact met elkaar. “Het is een West-Vlaming pur sang. Hij staat met beide benen op de grond. En hij is zo bescheiden! Er gaat nauwelijks een maand voorbij of Will en ik bellen met elkaar.”

David kijkt erg op naar Will en hoopt dat hij net zoals hem nog tot zijn 81ste mag optreden. “Ik zou het natuurlijk fijn vinden om het performen zo lang mogelijk vol te houden. Maar ik besef ook dat gezond oud worden geen evidentie is. Niet iedereen is zo’n superheld als Tura.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van David Vandyck

Meer Over:

David Vandyck