.
David Vandyck
maandag 6 juni 2022

David Vandyck: Ik kreeg carte blanche”

Hij is haar erg dankbaar

Deze zomer staan ze samen op de planken in ‘Jubilee aan zee’: zanger David Vandyck en Jacky Lafon. Een kans waar David erg dankbaar voor is, want hij heeft een grote bewondering voor de actrice.

“Ze zet zich altijd in voor veel verschillende goede doelen en als collega staat ‘jezelf goed voelen’ bij haar centraal. Dat ik opnieuw voor haar show ben gevraagd, daar ben ik erg blij om. Ik kreeg ook carte blanche wat betreft mijn soloaandeel. En dat geeft me de gelegenheid om mijn nieuwe album te promoten”, vertelt David in Tv Familie.

Met Jacky op het podium of op de set staan is altijd lachen. Want Jacky is volgens David een erg grappige vrouw. “Ik weet ook wat ze fijn vindt en wat niet. Een halfuurtje voor de show begint, zit ze graag nog even alleen in haar kleedkamer. Na de voorstelling is er tijd voor een glaasje witte wijn of champagne. En soms gaan we met z’n allen lekker dineren.”

Voor David is het succes van Jacky heel eenvoudig te verklaren. Het publiek liegt immers nooit. “Vlaanderen houdt van Jacky en dat heeft ze te danken aan haar rol in 'Familie' en haar sprankelend aandeel in het moppenprogramma HT&D. In mijn ogen is Jacky ook zowat de laatste van een prachtige generatie revue- en variétéartiesten.”

Wie Jacky en David graag samen op het podium wil zien staan kan deze zomer terecht in Blankenberge voor ‘Jubilee aan zee’. Tickets en info vind je op www.witte-paard.be

Download onze app voor iOS of Android