.
David Vandyck
donderdag 4 januari 2018

David Vandyck brengt weer nieuwe muziek uit

Hij gaat binnenkort zelfs werken aan een nieuw album.


Het is lang geleden dat we nog een nieuw nummer hebben gehoord van David Vandyck. Voel de beat was het laatste solonummer, dat in mei 2016 verscheen van de zanger. In november van dat jaar bracht David Vandyck, samen met Koen Crucke wel nog het kerstnummer Jingle Bell Rock op de markt. Daarna verscheen er geen nieuw muzikaal werk meer van de zanger, die in 2017 naar eigen zeggen achter de schermen hard werkte om te groeien als zanger en artiest. Het resultaat was een mooie 'Gold Edition' van zijn cd 'Live In Concert' die in november van vorig jaar verscheen. Dat project werd ondersteund door zijn nieuwe muzikale familie bij Warner Music Benelux.



Dit jaar trapt David Vandyck op 7 januari af met een drink en concert. Vervolgens zal hij naar Nederland vertrekken om er te werken aan zijn nieuwe album. Via zijn Fanzone laat hij weten dat we dit jaar met zekerheid nieuw werk van hem mogen verwachten.

Daarna komt er met 'Dichterbij' een eerste eigen theatertournee aan. Een groots concert in de Stadsschouwburg te Kortrijk staat in juli dan weer gepland, terwijl hij ook deze zomer opnieuw 20 shows mee zal oplijsten in Kusttheater 't Colisée. Eind september volgt er dan opnieuw een fanreis naar Malaga waarbij hij hoopt om zoveel mogelijk fans te verwelkomen. Ruim 120 optredens heeft de zanger al in zijn agenda van 2018 staan.



David Vandyck heeft dit jaar dus heel wat mooie vooruitzichten!



Tekst: Nico Vanaken

Bio van David Vandyck

Meer Over:

David Vandyck