.
News Image

David Guetta donderdag bij Q-music

Q-dj Maarten Vancoillie heeft woensdag op de radio aangekondigd dat top-dj David op donderdag 16 oktober 2014 met zijn laptop naar de Q-studio komt.



David Guetta zal bij Q-music in exclusieve avant-première zijn nieuwe album ‘Listen’ voorstellen aan de aanwezige pers. Maarten Vancoillie – die zelf al jaren een superfan is van David Guetta - brengt morgen tijdens De Wim O Show tussen 16u en 18u een verslagje van dit exclusief bezoek.

Voor Maarten is dit bezoek als een droom die uitkomt: “David Guetta die morgen met zijn laptop naar België komt om zijn nieuwe cd in primeur voor te stellen aan de Vlaamse pers én daarvoor de Q-studio als locatie heeft gekozen is natuurlijk onwaarschijnlijk leuk nieuws. De nummers mogen niet lekken, want het album komt pas uit op vrijdag 21 november. Maar: de persconferentie vindt wel hier in de Q-studio plaats. Dat wil dus zeggen dat ik mijn grote idool ga ontmoeten. Ik heb altijd gezegd: als ik ooit David Guetta zou mogen interviewen, dan kan ik op pensioen gaan (lacht). Dat is misschien nu toch net iets te snel, maar het is wel echt één van m’n grootste dromen die morgen zal uitkomen!”