.
David Cantens in Familie
donderdag 11 november 2021

David Cantens emotioneel over afscheid: “Het heeft me wel een steek gegeven”

Alleen van Roel kreeg hij een berichtje

David Cantens stond in april voor de laatste keer op de set van 'Familie' om er de rol van Jonas te vertolken. In september nam ook televisiekijkend Vlaanderen afscheid van zijn personage. David blikt terug op een mooie tijd, maar het afscheid bij 'Familie' had hij zich toch iets anders voorgesteld.

David zijn laatste scène voor 'Familie' was er eentje waarbij hij helemaal alleen op de set stond en waar hij dus geen afscheid kon nemen van zijn collega’s. Enkel Roel Vanderstukken, waarmee David veel scènes had, heeft hem nog een berichtje gestuurd, voor de rest niks.

“Pijn deed dat niet echt, maar het heeft me wel’n beetje een ‘steek’ gegeven. Wat me raakte was het feit dat de aanvankelijke beloftes, mooie verhaallijnen, uiteindelijk niet echt ingevuld werden. Ze wilden van Jonas absoluut geen crimineel maken, maar na enkele weken deed hij eigenlijk niets anders dan met iedereen ruzie maken. Ik kan er nu wel om lachen maar eigenlijk speel je in zo’n soap gewoon de uitgeschreven verhaallijnen, maar dat geeft je al eens het gevoel in een koekskesfabriek te werken” vertelt hij aan Primo.

Bio van David Cantens

Meer Over:

David Cantens

Bio van Roel Vanderstukken