.
Dave Wauwermans
dinsdag 26 september 2023

Dave Wauwermans onherkenbaar: “Ik wil er niets over kwijt”

Het was een woelige periode

Wie Dave Wauwermans de komende dagen tegen het lijf loopt, zal eens goed moeten kijken. De man verloor zo’n 60 kilo en ziet er beter uit dan ooit. Hij weegt nu 108 kilo en wil graag onder de grens van 100 kilo raken.

“Mensen die fel vermageren hebben vaak een maagverkleining of andere ingreep ondergaan, maar ik heb het puur op wilskracht gedaan. Puur natuur door gezonder en vooral minder et eten. En te bewegen. Intussen kan ik alweer zonder probleem 10 kilometer wandelen. Dat was enkele jaren geleden ondenkbaar. Ik heb ook wel veel stress gehad en dat heeft me nog sneller doen vermageren”, klinkt het in Dag Allemaal.

Die stress komt doordat zijn relatie op de klippen is gelopen. Tijdens de opnamen van ‘The Sky Is The Limit’ werd hun dochter Arnella geboren, die intussen zes is. Alles leek goed tussen hem en de Oekraïense Kristina.

Tot vorig jaar was alles nog goed tussen de twee en de twee trokken zelfs naar Oekraïne om de ouders van Kristina te bezoeken. Op dat moment viel Rusland binnen en stond het gezin doodsangsten uit.

“Of het er iets mee te maken heeft, dat weet ik niet. Maar onze relatie heeft het voorbije jaar niet overleefd. Zolang de scheiding niet rond is, wil ik er ook niets over kwijt. Ik heb een helse periode achter de rug en ik vertel zeker nog eens wat mij is overkomen. Dat mag iedereen weten.”

Bio van Dave Wauwermans

Meer Over:

Dave Wauwermans