.
Dave Wauwermans
zaterdag 14 oktober 2023

Dave Wauwermans: “Daar is het laatste woord nog niet over gezegd”

Het gaat van kwaad naar erger

Een tijdje geleden liet Dave Wauwermans aan Dag Allemaal weten dat zijn huwelijk met Kristina voorbij was. Ze zijn ondertussen ook officieel gescheiden. Toch kan Dave geen slecht woord over zijn ex-vrouw vertellen.

Over zijn schoonmoeder daarentegen, kan hij een boek schrijven. Hij wijt het aan haar dat zijn huwelijk met Kristina voorbij is.

“We hebben nu een regeling voor onze dochter Arnella, ze is vier dagen bij haar en drie dagen bij mij. Maar daarover is het laatste woord nog niet gezegd”, begint hij in Dag Allemaal. “Ik ben te weten gekomen dat ze achter mijn rug een kids-ID wilde maken voor haar. De schrik dat ze op een dag richting Oekraïne verdwijnt met onze dochter is groot. Ik hoop echt dat het zover niet komt.”

Hoe het zo is fout kunnen lopen, dat legt Dave uit in Dag Allemaal. Zo vertelt hij dat hij en Kristina van plan waren om definitief naar Oekraïne te verhuizen. Ze konden er allebei werken en Daves schoonmoeder zou op hun dochter kunnen passen als ze aan het werk waren.

Dave had een goede band met zijn schoonmoeder en hij bracht ze zelfs mee naar België toen de oorlog uitbrak. “De eerste maanden verliepen zonder veel problemen, tot Kristina en haar moeder Arnella op de dijk kwijtspeelden. De politie heeft haar uren later in de duinen teruggevonden. Een dag later begon Tetiana te doen alsof zij het grote slachtoffer van de situatie was, dat was voor mij de eerste alarmbel. Niet veel later kon ik niets goed meer doen.”

Bio van Dave Wauwermans

Meer Over:

Dave Wauwermans