.
Karen Damen
maandag 29 mei 2023

Dát is de lievelingsbezigheid van Karen Damen

Doet ze telkens ze merkt dat er plots niks te doen is

Zonder twijfel was het leven van Karen Damen hectisch in de tijden van K3. Ondertussen zal die rush wel al iets minder zijn, hoewel ze nog een bezige bij blijft.

Haar lijf houdt ze in leven door véél te slapen. “Het is mijn lievelingsbezigheid. Als ik merk dat er plots een kwartier niks te doen is, leg ik me neer”, vertelt Karen aan Gazet van Antwerpen.

“Dat nachtelijke ritme van vroeger in de horeca (Karen werkte onder meer in karaokebar Bonaparte op de Grote Markt in Antwerpen) is er bij mij nooit meer uitgegaan. Ik ben iemand die pas ’s avonds tot leven komt. ’s Ochtends ben ik altijd half kapot”, geeft Karen Damen openlijk toe.

“Als ik uitgerust ben, kan ik de wereld aan. Met minder dan acht uur slaap kan ik niet functioneren. In het weekend kruip ik om 1 uur in bed en slaap ik de klok rond. In de periode van K3 kroop ik ontzettend vroeg in mijn bed”, verneemt Gazet van Antwerpen van Karen.

Als ze pas na de middag moet filmen voor ‘Familie’, dan staat ze om 7u op omdat haar zoon Sky naar school moet maar dan kruipt ze daarna soms terug in bed.