.
Darya Gantura
zaterdag 3 juli 2021

Darya Gantura beleefde heftige periode: “fysiek is het heel pittig”

Actrice had het zwaar tijdens opnames telenovelle.

Elf jaar nadat ze de titelrol speelde in de telenovelle ‘Ella’ zien we Darya Gantura opnieuw aan het werk in een telenovelle. In Lisa speelt ze Julie, de ex van Mikhel. “Het is een gastrol waarvan ik niet weet of die een vervolg krijgt”, vertelt Darya in Dag Allemaal.

Hoofdrolspeelster Tinne Oltmans had het eerder al over het zware schema van ‘Lisa’ en Darya Gantura kan enkel beamen dat dat ten tijde van ‘Ella’ niet anders was.

“Fysiek is het heel pittig”, geeft de 35-jarige actrice toe in Dag Allemaal. “Eens uitslapen bijvoorbeeld: vergeet het maar.” Al was het werkschema niet het enige dat slopend was…

“Oók heel heftig: de aandacht, die was soms écht van het goede te veel”, onthult Darya Gantura in Dag Allemaal. “Ik zag er jonger uit dan mijn 24 en daarbovenop kwam ik ook nog heel benaderbaar over. Mensen kwamen mij soms op straat knuffelen of sleurden mij mee voor een foto. Dat was wel effe schrikken”, klinkt het bij Darya Gantura in Dag Allemaal.

Al geeft de actrice wel toe dat ze met heel warme gevoelens terugblikt op die intense periode. “Mochten ze me voor een nieuwe telenovelle vragen, ik zei direct ja.”

Bio van Darya Gantura

Meer Over:

Darya Gantura