.
Lenty Frans en Darline Devos
donderdag 9 februari 2023

Darline Devos: “Ik heb helemaal niets tegen hem”

Maar er zijn regels die gevolgd moeten worden

Een tijdje geleden raakte bekend dat gewezen Miss België Chayenne Van Aarle heerlijk verliefd was op Nicolas. Dat zijn ze nog steeds. Maar er werd ook bekend dat Miss België voorzitster Darline Devos niet zo blij was met de relatie.

“Ik heb niets tegen Chayenne haar nieuwe vriend en ik beweer helemaal niet dat hij een onbetrouwbare flierefluiter is. Er staat in haar contract dat zij alleen met een assistente van Miss België naar events gaat. Niet met haar lief”, zegt Darline in Dag Allemaal.

Devos moet toegeven dat ze wel wat druk voelt van Nicolas om mee te mogen gaan naar de events. Maar Charline wil alleen maar de regels volgen die ze al jaren volgt.

“Hun relatie is ook nog zo pril, ik ken die man zelfs niet. Er is me inderdaad om een ontmoeting gevraagd, maar ik heb daar nu gewoon de tijd niet voor.”

Toch is Nicolas zeker welkom op de Miss België 2023 verkiezing. “Ik heb de gratis tickets aan Chayennes mama gegeven. Als Nicolas wil komen, zal hij een ticketje moeten kopen. Maar ik wil eigenlijk liever niet dat Chayenne veel gestoord wordt die avond, want ze zal de hele avond moeten werken.”

Bio van Darline Devos en Chayenne Van Aarle