.
Daphne Wellens
dinsdag 10 augustus 2021

Daphne Wellens lanceert crowdfunding voor regiedebuut

Sponsor jij haar nieuwe project?

Daphne Wellens, die momenteel schittert als actrice in de nieuwe Streamz Original 'F*** you very, very much', start op 15 augustus met de opnames van haar eerste kortfilm. Ze zoekt voor 'Jan, Kelly, en alles daartussen' nog backers om de film mee te helpen financieren.

Na jarenlang als actrice (en later ook co-scenarist) te werken en met een groot engagement mee in het verhaal van inspirerende makers te stappen, werd de drang bij Daphne om als filmmaker te ontplooien steeds groter, en deze zomer is de tijd rijp. Na een lange ontwikkeling van het scenario zijn er om effectief te gaan draaien een hele hoop onvermijdelijke kosten. En daarvoor zoekt de ploeg achter de kortfilm nog de nodige extra steun. Als jij deel wilt uitmaken van deze film, dan kan je een bijdrage doen via cinecrowd.com/jan-kelly.

Het verhaal
De film wordt een portret van een relatie, waarvan de personages weten dat de verhoudingen niet helemaal kloppen, maar er toch voor kiezen om dat te negeren. Een film over machtsverhoudingen, en hoe die (in dit geval) vanuit verschillende richtingen in stand worden gehouden. Het verhaal is eerlijk, relevant en geestig, en speelt zich af in een appartement in Brussel. De film zal een zoektocht worden naar schoonheid in een zo realistisch mogelijk, vaak ogenschijnlijk banaal kader. Met ook een grote dosis zelfbewustheid. Deze kernwoorden vormen een leidraad voor 'Jan, Kelly en alles daartussen', zowel in het scenario en op set als in de montage en afwerking.

De cast & crew
Anna Raadsveld ('De vloer op,' 'Riphagen', 'Goede avond dames en heren') en Bram Suijker ('De vloer op', 'Lost transport'), twee acteurs uit Nederland, nemen de hoofdrollen voor hun rekening. Ward Kerremans ('Glad ijs', 'Grond', 'Black-out') speelt Jan's rivaal. Daarnaast zit er een cameo in voor Frances Lefebure (F*** you, very very much) en Boris van Severen ('Déjà Vu'). Hans Bruch Jr ('Charlie en Hannah gaan uit', 'Lucifer') neemt het camerawerk voor zijn rekening.

Bio van Daphne Wellens

Meer Over:

Daphne Wellens