.
Daphne Paelinck
donderdag 23 maart 2023

Daphne Paelinck: “Zo wil ik helemaal niet trouwen”

Ze hebben nog geen datum

Als je een trouwe kijker bent van ‘Thuis’, dan heb je ongetwijfeld ook een uitgesproken mening over het personage van Daphne Paelinck: Christine.

Christine weet heel goed wat ze wil en daardoor lijkt het wel alsof haar tv-echtgenoot Adil behoorlijk onder de sloef komt te liggen.

“Dat Adil te braaf is en Christine over hem heen walst, klopt niet helemaal. Met zijn innerlijke rust brengt Adil de opgefokte Christine voortdurend terug op aarde. En omgekeerd zorgt de zakenvrouw in Christine ervoor dat Adil wakker blijft en zich niet laat doen. Die twee houden elkaar in evenwicht. Ik zie vooral veel warmte tussen hen”, zegt Daphne in Tv Familie.

Adil en Christine zijn ondertussen getrouwd in ‘Thuis’ en dat doet Daphne uitkijken naar haar eigen huwelijk. Ze is nu iets meer dan een jaar verloofd.

“Die opnamen maken veel emoties los. Maar in tegenstelling tot Christine die het heel groots wil, wil ik zo absoluut niet trouwen. Randall en ik zullen eerder voor een intieme plechtigheid kiezen: met z’n tweetjes op het stadhuis en nadien nog een hapje eten met onze ouders. Een groot feest volgt dan wel later.”