.
Daphne Paelinck
zaterdag 1 juni 2024

Daphne Paelinck: “Niets heerlijker dan een eerste vakantie zonder je ouders” 

Ze is er al geweest 

Van 19 oktober tot 26 oktober verzamelen heel wat fans van ‘Thuis’ zich voor de ultieme ‘Thuis’-fanreis naar Turkije. Dit is in aanwezigheid van enkele acteurs waaronder Daphne Paelinck en Bart Van Avermaet.

De twee kijken er heel erg naar uit. Als is het voor hen niet de eerste keer dat ze naar Turkije reizen. Daphne blikt erop terug in Primo.

“Als tiener heb ik het land bezocht. Samen met zanger/acteur Timo Descamps, één van mijn beste vrienden, ben ik naar Bodrum geweest. Eerlijk gezegd was dat toen een feestvakantie. Wanneer je achttien bent, is er niets heerlijker dan voor het eerst op vakantie gaan zonder je ouders, hé. En te genieten van openluchtdiscotheken met zicht op zee en dergelijke. Ik herinner me ook de culinaire keuken nog, zo lekker.”

Als je op reis gaat naar een ver land, dan wil je natuurlijk wel iets van de lokale cultuur en beleving opsnuiven. Behalve als je jong bent, dan liggen je prioriteiten ergens anders.

“Als je jong bent, dient vakantie om uit te vliegen of te ontspannen. Maar met het ouder worden speelt cultuur voor mij een steeds belangrijkere rol. Nu dompel ik me graag onder in locaties of ervaringen die níet in een reisgids staan. Ik wil me helemaal onderdompelen in andere culturen en hun levensstijl.”

Bio van Daphne Paelinck

Meer Over:

Daphne Paelinck