.
Daphne Paelinck
maandag 15 april 2024

Daphne Paelinck: “Mijn kinderen hebben me vaak moeten missen”

Maar het kon soms niet anders

Je hoort het van veel mensen dat ze verslaafd zijn aan adrenaline en dat ze ook een flinke dosis adrenaline nodig hebben in hun leven. Dat is bij Daphne Paelinck niet anders. Ze heeft in elk geval geluk dat haar man Randall haar daar volledig in steunt en begrijpt.

“Maar dat heeft natuurlijk een keerzijde, want tijdens dit drukke seizoen had ik amper een vrije dag. Dus onze kinderen Mae en Allie hebben hun mama veel moeten missen. Het blijft moeilijk om daar een evenwicht in te vinden. De kinderen hebben recht op een mama of papa 's avonds, dus we proberen ervoor te zorgen dat een van ons beiden er altijd is”, klinkt het in Gazet van Antwerpen.

Maar hoe druk Daphne het ook heeft, hoe vaak ze ook van huis weg is, haar dochters mogen haar altijd bellen wanneer ze het nodig vinden of moeilijk hebben.

“Ze halen soms al eens iets uit en dan moet ik eigenlijk boos worden, maar tegelijk kijk ik in de spiegel en besef ik: ze doen precies wat ik als kind ook deed. Het moederschap heeft mijn leven veranderd. Ik ben veel voorzichtiger geworden, heb meer verantwoordelijkheidsgevoel. Voor mijn kinderen doe ik alles. Mijn grootste zorg is dat ze zonder schaafwonden door het leven kunnen gaan.”

Bio van Daphne Paelinck

Meer Over:

Daphne Paelinck