.
Daphne Paelinck
woensdag 15 maart 2023

Daphne Paelinck: “Ik hoorde vooral hoe irritant ik was”

Dat is nu toch anders

Eindelijk is het zover: Christine en Adil stappen deze vrijdag in het huwelijksbootje in ‘Thuis’. De fans hebben er even op moeten wachten, maar eindelijk is het dus zover.

Voor Daphne Paelinck is het al meteen een voorsmaakje van wat haar te wachten staat, want zelf is ze ook al een tijdje verloofd met haar vriend Randall Van Duytekom.

In ‘Thuis’ speelt Daphne een eigen bridezilla, iets wat in het echte leven gelukkige niet het geval zal zijn.

“Ik ken zelf ook geen bridezilla’s, maar ik vrees wel dat ze bestaan. En eigenlijk valt Christine nog best mee. Haar eerste huwelijk met Bob was een miskleun. Zo’n traumatische ervaring wil ze niet nog eens meemaken. Daarom zal en moet alles deze keer goed verlopen”, lacht Daphne in Tv Familie.

Dat Daphnes personage zo heftig is wanneer het over haar huwelijk gaat, lokt veel reacties uit bijde kijkers. Al merkt ze toch een verschil. “Toen ik vijf jaar geleden debuteerde in ‘Thuis’, kreeg ik vooral te horen hoe irritant Christine wel was. De reacties waren best hard en bitsig. Vandaag lijkt ze zich in alle harten te hebben genesteld. Nu genieten ze er meer van om Christine bezig te zien.”

Bio van Daphne Paelinck

Meer Over:

Daphne Paelinck