.
Danny Timmermans
maandag 15 augustus 2022

Danny Timmermans: “Er is wel wat spijt als ik aan hen denk”

Hij was er niet altijd voor zijn kinderen

Uit een vorige relatie heeft 'Thuis'-acteur Danny Timmermans twee dochters. Samen met zijn partner Machteld Timmermans heeft hij nog een zoon. Maar is hij wel een goeie vader?

“Er is wel wat spijt als ik aan mijn dochters denk. Toen ze klein waren, speelde ik in ‘Buiten de zone’, gooide ik mij op het theater en was ik een huis aan het verbouwen. Dat is veel hé, als je eigenlijk vooral voor twee kleine meisjes zou moeten zorgen. Ik was er onvoldoende, vrees ik.”

Danny wil het beste voor zijn dochters en heeft er al over gepraat met zijn dochters. Hij heeft ook al sorry gezegd, maar beseft ook dat je het verleden niet meer kunt veranderen.

“We zien elkaar wekelijks en dat is altijd heel gezellig. En ik barst van trots. Maar het is een illusie om te denken dat we plots een relatie kunnen hebben waarin de dingen worden uitgesproken en we voortdurend onze ziel binnenstebuiten keren voor elkaar. Zoiets verander je niet in een vingerknip”, zegt hij in Humo.

Met Sid, zijn zoon, probeert hij het anders aan te pakken. “Ik probeer nu om te luisteren, om attent en aanwezig te zijn. Maar dat betekent niet dat het allemaal zoveel makkelijker gaat. Sid is iemand die zich door niets of niemand laat intimideren en altijd zelf kiest welk pad hij inslaat. Daarmee maakt hij het zichzelf vaak moeilijk.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Danny Timmermans

Meer Over:

Danny Timmermans