.
Danny Fabry
maandag 31 juli 2023

Danny Fabry: “Want ik kan mijn job makkelijk loslaten” 

Hij heeft geleerd om vakantie te nemen 

Oud worden, iedereen zou het heel graag willen. Het is alleen niet altijd iedereen gegeven. De moeder van Danny Fabry is 103 geworden en was nog altijd in goede gezondheid. Danny zelf is al bijna 75 maar denkt nog niet aan zijn pensioen.

Hij staat nog altijd veel te graag op een podium. Maar hij probeert ook volop te genieten van zijn leven. Voor je het weet is het voorbij.

“Ik sta het liefst op een podium, maar ik kan mijn job ook makkelijker loslaten. Vroeger nam ik zelfs nooit verlof, maar onder impuls van mijn vrouw en jongste dochter trekken we minstens drie keer per jaar naar Dubai, Mexico of de Domenicaanse republiek”, vertelt hij in Tv Familie.

Collega’s van Danny zoals Rob de Nijs, Jimmy Frey en Will Tura zijn ondertussen gestopt omwille van gezondheidsredenen. Dat begrijpt Danny wel, maar hij vindt het wel heel erg.

“Dat is het ergste wat je als artiest kan overkomen. Als zanger leef je namelijk voor het podium en je publiek. Ik zou het zeker missen. Maar ik denk niet dat ik in een zwart gat zou vallen. Er zou dan tijd vrijkomen voor dingen waar ik anders nooit tijd voor had.”

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry