.
Danny Fabry
woensdag 27 april 2022

Danny Fabry in paniek: “mijn vrouw schreeuwde het uit van de pijn”

Het werd een horrorvakantie

Op vakantie gaan zou een leuke tijd moeten zijn. Een tijd van genieten en tot rust komen. Maar niet voor Danny Fabry. Zijn laatste vakantie naar Dubai draaide uit in een ware achtmerrie.

De reis was door corona al een aantal keren uitgesteld, maar eindelijk was het zo ver en kon het gezin Fabry richting Dubai vertrekken. Nog maar pas aangekomen en het liep al mis. “We waren pas ingecheckt toen mijn vrouw ineens slecht werd. Ze kreeg pijnlijke steken in haar maag en werd draaierig. Ze probeerde over te geven, maar dat lukte niet”, begint Danny zijn verhaal in Dag Allemaal.

Danny was volledig in paniek en vreesde dat zijn vrouw niet de nodige zorg zou krijgen in het land? “Maar dat bleek goed mee te vallen. Via het hotel kwam ik in contact met een dokter. Niet veel later kwam hij aan, met een verpleegster erbij. Hij heeft Georgette meteen aan een baxter gehangen en medicatie gegeven. Urenlang hebben ze zich over haar ontfermd. Alleen toen we thuiskwamen schrok ik toch even van de rekening die in de bus was gevallen: 2.700 euro. Ik hoop dat onze reisverzekering correct genoeg is om dat terug te betalen.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry