.
Danny Fabry
donderdag 14 juni 2018

Danny Fabry geniet nu meer van het leven

Vroeger was hij altijd aan het werken.


Danny Fabry dacht vroeger maar altijd aan werken. Vandaag de dag heeft hij geleerd dat af en toe genieten wel belangrijk is. Samen met zijn vrouw en dochter worden er op tijd en stond verre reizen gemaakt. Na een paar keer Dubai te hebben bezocht was het nu tijd om naar Singapore te reizen. Danny was er in eerste instantie niet voor te vinden om zo ver te reizen, maar hij kon het dochter Lauren niet weigeren. Met een tussenlanding in Frankfurt inbegrepen duurde de verplaatsing maar liefst 14 uur. Gelukkig werd het één van de mooiste reizen die de zanger ooit maakte, zei hij in Primo. Lauren is 18 jaar, maar gaat nog graag met haar ouders mee op reis. Volgend academiejaar gaat ze naar de universiteit. Ondertussen zijn er ook al plannen om Marokko en Mexico te bezoeken.



Vlak na de terugkeer uit Singapore sukkelde Danny opeens met de gezondheid. Tijdens een optreden in Baasrode begon hij hard te zweten en voelde hij zich niet goed. Na een vijftal liedjes te hebben gezongen is Danny zelfs flauwgevallen. Men gaf hem wat cola en daarna ging het al snel beter. Toen de zanger thuiskwam kreeg hij veel pijn in de heupstreek, rond zijn middel. Er was ook uitslag te zien en het bleek de zona te zijn. Stress en oververmoeidheid zouden de boosdoener zijn geweest. Volgens Danny komt dit misschien omdat hij er onmiddellijk is ingevlogen na deze lange reis. De sympathieke inwoner van Scherpenheuvel gelastte geen enkel optreden af omdat hij niet wil dat de fans er de dupe van worden. Zijn dokter zei nochtans dat hij veel moest rusten.



Danny Fabry kijkt nu al reikhalzend uit naar zijn verjaardagshow van 5 augustus in Torhout. Hij wordt 70 en dat moet groots worden gevierd, vindt hij. Er is een barbecue en een show. Herbert Verhaeghe, Eveline Cannoot en Frans Bauer zijn zijn special guests. Die dag zal Danny ook zijn nieuwe single voorstellien en dat wordt naar eigen zeggen een knaller.



De verjaardagshow van Danny Fabry vindt op zondag 5 augustus plaats in de feesttent op Parking Thierbrau, Roeselaarseweg 75 te 8820 Torhout. Een plaatsje voor barbecue en show kost € 35. De prijs voor een ticket om de show alleen bij te wonen bedraagt € 25. Reserveren kan op 0477/31.08.45, 0474/20.36.02 of via mail op dannyfabry@hotmail.com.



Tekst: Nico Vanaken

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry

Bio van Eveline Cannoot, Herbert Verhaeghe en Frans Bauer