.
Danny Fabry
woensdag 1 maart 2023

Danny Fabry: “Dat maakt het verdriet niet lichter”

Zijn moeder is recent overleden

Het zijn geen fijne tijden voor zanger Danny Fabry. Zopas vierde hij nog de 103e verjaardag van zijn mama en nu is de vrouw jammer genoeg overleden. En dat amper 2 dagen na het overlijden van zijn schoonmoeder.

Danny is er het hart van in. “Ik kan het nog niet aanvaarden, het is alsof ik moet ontwaken uit een nachtmerrie. Mensen zeggen me dat ik blij moet zijn dat ze 103 is geworden, maar al was ze 110, dat maakt het verdriet niet lichter”, zegt Danny in Dag Allemaal.

Moeder en zoon kwamen altijd heel goed overeen en Danny’s mama, Maria heeft heel lang het geluk gehad om thuis te kunnen wonen. Tot haar 90ste verbleef ze in het huis waar ze zo graag was.

Het ging heel lange tijd erg goed met Maria, tot ze ten val kwam in het rusthuis. Hoewel niemand nog dacht dat ze erdoor zou komen, vocht ze terug en kwam ze er weer bovenop.

Maar sindsdien ging de vrouw steeds meer achteruit. “De laatste weken was ze heel nerveus. ‘Ik wil niet sterven’, zei ze geregeld. Ze bleef vechten, maar uiteindelijk is ze dan toch in haar slaap overleden. Het verdriet wordt er niet kleiner door, maar ik ben blij dat ze niet heeft afgezien en vredig is gegaan.”

Bio van Danny Fabry

Meer Over:

Danny Fabry