.
Danny Fabry
woensdag 8 maart 2023

Danny Fabry: “Daarom heb ik hem niet uitgenodigd”

Dat maakte hem niet goedgezind

Op heel korte tijd werden Danny Fabry en zijn vrouw Georgette geconfronteerd met het overlijden van twee dierbare mensen in hun familie. Zowel de moeder van Danny als de moeder van Georgette overleden heel kort na elkaar.

Nu blijft het koppel achter zonder hun moeder, maar ook hun vader. Die overleden al een hele tijd geleden, en ook heel kort na elkaar.

“Ik ben zelf geen jong veulen meer, maar nu we zonder ouders verder moeten, heb ik het toch moeilijk. Mijn ouders hebben me altijd gesteund, op alle vlakken. Toen ik als tiener in een popbandje zat en zelfs nog geen rijbewijs had, voerden ze mij overal naartoe met de camionette van hun melkbedrijf. Georgette en ik moeten ons verlies aanvaarden, maar het doet verdomd veel pijn”, klinkt het in Dag Allemaal.

In heel wat families gebeurt het vaak dat families die nog weinig contact hadden met elkaar, terug bijeenkomen. Maar helaas, het contact tussen Danny en zijn zoon Danny Junior werd niet hersteld, in tegendeel. Hij is razend dat hij niet werd uitgenodigd voor de uitvaart.

“Ik heb hem niet gevraagd omdat hij de voorbije jaren zijn oma amper één keer heeft bezocht. Ze vroeg steeds achter hem, tevergeefs. Er kon zelfs geen telefoontje af, op één keer na.”

Bio van Danny Fabry en Danny Fabry Jr.