.
Machteld Timmermans
zondag 26 december 2021

Danny en Machteld Timmermans: “samen uit, samen thuis”

Het wordt een blij weerzien voor de fans

Misschien was jij bij één van de 50.000 gelukkigen die de film van ‘W817’ ondertussen al in de bioscoop heeft kunnen bewonderen, maar ook voor de fans die geen ticketje wisten te bemachtigen is er goed nieuws. Sinds 8 december is de film voor het grote publiek te bekijken in elke bioscoop in Vlaanderen.

“De fans van het eerste uur zullen dezelfde soort humor te zien krijgen en veel herkennen, maar ook zonder voorkennis kun je genieten, het is een feelgood-comedy. Met de cast was het in ieder geval een fijn weerzien, na al die jaren was er nog altijd een klik”, reageert Machteld Timmermans in Story. Zij gaf vele jaren geleden de gestalte aan het personage Ellen.

Op de set leerde Machteld Danny Timmermans kennen. Na een tijdje werden de twee een koppel en zijn ze nog altijd gelukkig samen. Het voelde dan ook erg fijn aan om samen op de set te staan. “we voelen ons heel erg op ons gemak bij elkaar. Samen uit, samen thuis. Wij hebben er geen probleem mee om elkaar vaak te zien, we hebben elkaar altijd veel te vertellen.”

Download onze app voor Android of iOS