.
News Image

Danny Diego verrast met de sound van 2018

Deze Nederlander wil Vlaanderen veroveren.


Hij is één van de meest gefotografeerde mannen bij onze noorderburen, is te zien in commercials en op tv, maar heeft zijn hart vooral verloren aan het zingen. “Muziek maakt mij gelukkig”, zegt hij. Danny Diego heeft nu ook zijn zinnen op Vlaanderen gezet en gaat 2018 alvast swingend in met “Zo komen dromen uit”.



Danny Diego Hokke (34) uit Delft was als kind al volop met muziek bezig, zong in een kinderkoor, speelde als tiener in diverse schoolmusicals. Maar door zijn ‘looks’ werd hij steeds vaker gevraagd voor modeshoots en commercials en het zingen raakte zo op de achtergrond.

‘Maar de oude liefde voor muziek laaide op toen ik in de kroeg een keer de microfoon pakte en een jazz nummer zong’, zegt Danny. ‘Meteen waren mijn vrienden enthousiast en pikte ik de draad weer op, ging naar een zangopleiding en nam mijn eerste nummers op.” Nu drie jaar later is Danny Diego niet alleen een bekend gezicht bij onze noorderburen, maar begint ook Vlaanderen hem mondjesmaat te ontdekken.



​Woensdagavond is Danny te gast bij de opnames van Ment. De beelden van die opname zullen mee in de clip van zijn nieuwe single verwerkt worden.