.
Danira Boukhriss
zondag 4 juli 2021

Danira Boukhriss: “mijn enige wens in het leven is een kind”

Danira Boukhriss heeft grote kinderwens...

Danira Boukhriss onthult in Humo dat ze een grote kinderwens heeft. “Dat is mijn enige wens in het leven – een vúrige, onhoudbare wens”, spreekt Danira klare taal in het weekblad.

“Ik heb mezelf nooit een deadline opgelegd – ‘Op mijn 30ste moet ik een kind hebben!’ – want zo zit het leven niet in elkaar. Duidelijk”, lacht Danira Boukhriss in Humo. “Onlangs vroeg iemand wat mijn grootste angst was, en mijn antwoord was: geen kinderen krijgen.” Danira kan dan ook heel goed omgaan met kinderen…

“Ik word weleens de baby whisperer genoemd. Ik kan heel goed met kindjes omgaan, of ze nu pasgeboren zijn of 3 jaar oud. Ze worden altijd rustig bij mij. Ik vermoed dat ik een geboren mamaatje ben”, onthult Danira Boukhriss in Humo.

Danira Boukhriss beseft als geen ander dat een kind je wereld voorgoed verandert, maar net dat vindt de presentatrice zo mooi: “Wat zo mooi is aan een kind, als ik het hoor van vriendinnen die al moeder zijn, is dat het niet meer om jou draait.”

“Je zorgt voor iemand anders, waardoor je al de rest veel makkelijker kunt relativeren. Thuiskomen van een drukke dag, dat schattige bundeltje zien liggen en weten: dát is belangrijk”, laat Danira nu al haar moederhart spreken in Humo.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Danira Boukhriss

Meer Over:

Danira Boukhriss