.
Danira Boukhriss Terkessidis
zaterdag 19 november 2022

Danira Boukhriss: “Ik had mijn verlies al aanvaard”

En toen gebeurde het

De vrouwen in heel Vlaanderen waren ongetwijfeld ontzettend gelukkig toen Danira Boukhriss Terkessidis de overwinning binnen haalde bij ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’. Heel vaak gaan de mannen met de overwinning lopen, maar dit keer werd het eindelijk een vrouw.

Ook Danira’s vriend en acteur Ward Kerremans is erg trots op zijn partner. Hij probeerde er zo vaak mogelijk bij te zijn, ondanks zijn drukke agenda.

“Als hij niet moest werken, dan was hij erbij. Het was zo dat, op avonden dat we eens samen konden zijn, ik bij ‘De Allerslimste Mens’ was. Ons date-leven moest daar even voorrang aan geven”, zegt Danira in Het Nieuwsblad.

Ward vindt het crazy dat zijn vriendin heeft gewonnen, maar in het algemeen verandert er voor het koppel niet veel. Voor Kerremans maakte het weinig uit, trots was hij sowieso.

De finale-aflevering was in ieder geval spannend en het had niet veel gescheeld of Liesbeth Van Impe moest het opnemen tegen Bart Cannaerts. “Ik had ook al aanvaard dat ik derde zou worden. Maar Liesbeth wist het laatste antwoord niet in de filmpjesronde en plots veranderde alles. Dat bewijst dat het spel een combinatie van geluk en kennis is.”