.
Danira Boukhriss
zondag 4 december 2022

Danira Boukhriss: “Dat heeft me nooit tegengehouden”

Ze trekt het zich niet aan

Tijdens de finale van ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ zullen heel wat mensen ontgoocheld zijn geweest dat niet topfavoriet Bart Cannaerts de titel van ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’ mee naar huis mocht nemen maar wel Danira Boukhriss Terkessidis.

De presentatrice wist heel wat afleveringen te overleven en versloeg in de finale de gedoodverfde winnaar Bart Cannaerts, die zijn verlies heel sportief opnam.

Maar dat niet iedereen zo blij was met het verlies van Bart was duidelijk te merken aan de vele negatieve commentaren op sociale media. Zo zou volgens velen Danira alleen maar hebben mogen meedoen om het diversiteitspeil van Play4 hoog te houden.

“Maar al die negatieve commentaren hebben me nooit tegengehouden om mee te doen. Ik heb me heel goed geamuseerd. Dat is het belangrijkste. En ik heb ook veel toffe reacties gekregen”, zegt ze in Het Nieuwsblad.

Het was in ieder geval een pittige periode want zo’n opnamedag duurt natuurlijk langer dan wat we op televisie te zien krijgen. “Soms quiz je tot elf uur ’s avonds, of zelfs middernacht. Ik moest af en toe een geeuw onderdrukken, maar zure beertjes en Nalu hebben me er door geholpen.”

Het lijkt niet meteen de meeste gezonde optie om je concentratie hoog te houden, maar Danira heeft andere dingen gezien. “Geert Meyfroidt zat tijdens de pauze tussen de filmpjesronde snoepjes te eten. En dat is een dokter. Dan moet het wel goed zijn.”