.
Danira Boukhriss
dinsdag 31 januari 2023

Danira Boukhriss: “Af en toe doseren kan geen kwaad” 

Ze last een pauze in 

Eind januari werden er voor de allereerste keer de ‘Kastaars’ uitgereikt. De show werd gepresenteerd door Gert Verhulst, Koen Wauters en Danira Boukhriss Terkessidis. Alleen Koen Wauters was van de drie presentatoren niet zelf genomineerd voor een award.

Maar dat vind Koen niet erg. Hij is al lang blij dat hij zoveel jaren kan meedraaien en nog altijd het werk kan doen dat hij ontzettend graag doet. Dat hij en Gert meubilair zijn geworden op televisie, is eigenlijk alleen maar een compliment.

Ook Danira vindt het fantastisch wat haar 2 collega’s de voorbije jaren hebben gedaan. “Ik teken meteen om zoals hen twee meubilair te worden”, lacht ze in Gazet van Antwerpen.

Het voorbije jaar was voor de drie presentators een jaar vol mooie hoogtepunten en soms iets minder mooie. Zo denkt Gert liever niet terug aan de eerste aflevering van ‘De Tafel Van Vier’ dat ongelooflijk veel reacties heeft uitgelokt.

Danira ziet het dan weer anders. “Voor mij persoonlijk was heel 2022 één groot mediamoment. Ik mocht twee programma’s maken en de MIA’s presenteren. En dan was er nog ‘De Allerslimste Mens Ter Wereld’. Na de kastaars ga ik misschien wel even een korte pauze inlassen. Af en toe doseren kan ook geen kwaad.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Danira Boukhriss, Gert Verhulst en Koen Wauters