.
Joffrey Anane
zondag 9 januari 2022

Dancing with the Stars-jurylid wil nieuwe Niels Destadsbader worden

"Die verantwoordelijkheid neem ik met plezier op mij..."

Joffrey Anane heft zichzelf op de kaart gezet als nieuw jurylid in Dancing With The Stars. De 29-jarige Antwerpenaar met Ghanese roots geeft in Dag Allemaal toe dat hij tijdens zijn jeugdjaren een bijzonder duister pad betrad…

Toen zijn moeder teruggestuurd werd naar Ghana en zijn pleegvader in de gevangenis belandde, kwam Joffrey net in zijn puberteit. “Ik was de weg kwijt”, vertelt Joffrey Anane in Dag Allemaal. “Op mijn zestiende ben ik betrapt op dealen”, vertelde de breakdancer in De Morgen.

“Ik liep steeds vaker weg van huis, daagde niet op bij afspraken met Kind en Gezin, en school was een regelrechte ramp. Ik heb enorm diep in de shit gezeten. Er stonden deurwaarders voor de deur, ik negeerde de mensen bij wie ik schulden had”, doet Joffrey Anane zijn verhaal in De Morgen.

Dankzij het dansen kon Joffrey Anane het tij keren. “Dans zal altijd m’n redding zijn”, geeft Joffrey Anane toe in elk interview. En zijn invloed wil hij nu gebruiken om de volgende generatie als voorbeeld te dienen…

“Ik wil een entertainer worden met het bereik van Niels Destadsbader. Ik wil iets betekenen voor een volgende generatie. Die verantwoordelijkheid neem ik met plezier op mij”, lezen we in Dag Allemaal.

Bio van Joffrey Anane

Bio van Niels Destadsbader

Meer Over:

Niels Destadsbader