.
Dana Winner
zondag 15 mei 2022

Dana Winner: “Ze heeft haar portie ellende wel gehad”

"Gelukkig voelt ze zich nu terug goed"

De Limburgse zangeres Dana Winner heeft dit jaar een heleboel concerten op haar agenda staan. Na twee jaar van strenge maatregelen en afgelaste shows lijkt de zon terug te gaan schijnen voor de blonde nachtegaal. Ze gaf een openhartig interview aan Dag Allemaal waarbij ze vertelt over haar verleden en vooruitblikt naar haar toekomst.

Ze heeft een druk jaar voor de boeg. Met haar geplande concerten krijgt ze de kans om opnieuw te doen wat ze het liefst doet: optreden.

Voor haar fans wordt het een blij weerzien met hun favoriete zangeres. “Mensen zeggen me dikwijls na een optreden: 'Je hebt me weer vitaminen gegeven, Dana!'. Daar word ik vrolijk van”, zegt ze.

Zelf heeft ze niet veel dromen meer die nog niet zijn uitgekomen. “Ik zou graag een leuke oma zijn voor mijn toekomstig kleinkind, als ik het geluk heb om ooit oma te worden. Ik zou dan graag eens zingen voor mijn kleinzoon of kleindochter”, bekent ze.

Ze wenst ook dat haar naasten gelukkig en gezond blijven, vooral haar 87-jarige moeder. “Ze heeft haar portie ellende wel gehad, de laatste jaren is ze een paar keer serieus ziek geweest. Gelukkig voelt ze zich nu terug goed. Ze rijdt nog met de wagen en doet nog alles zelf”, aldus een opgeluchte Dana.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner