.
dana winner
zondag 19 mei 2024

Dana Winner: “We waren daar nog niet mee bezig”

Het bleef ook niet duren

Haar eerste grote liefde kreeg Dana Winner toen ze veertien was. Hij mocht dan wel drie jaar ouder zijn dan haar, niks of niemand kon hen uit elkaar krijgen. Maar aan kinderen en trouwen dacht ze op dat moment nog niet.

“Daar waren we nog niet mee bezig, maar je denkt wel: dit is voor altijd. Voor het eerst in je leven ervaar je wat het betekent om lief te hebben en geliefd te worden als partner. Je hormonen schieten op gang, je ontdekt elkaar. Alles wat erbij kwam kijken, daar heb ik zo van genoten. Een tijdje geleden ben ik mijn eerste lief trouwens nog eens tegengekomen op restaurant. Samen met mijn dochter. Chinouk vond het zelf ook fijn om hem eens te zien, want ik had natuurlijk over hem verteld. Je eerste lief vergeet je niet”, glimlacht Dana in Story.

De twee bleven drie jaar samen en gingen dan jammer genoeg uit elkaar. Wat de exacte reden was, kan Dana nog altijd niet zeggen.

“Waren we te jong? Was de uitdaging te groot? Hij heeft daar fel van afgezien, want ik had de knoop doorgehakt. Och, de wereld lag voor ons allebei nog open. Onze pa was de eerste om te zeggen: laat het allemaal wat los.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner