.
Dana Winner en David Vandyck
dinsdag 12 november 2019

Dana Winner volgend jaar in het Sportpaleis

Dana Winner ziet het groots.


365 dagen lang heeft Dana Winner afgeteld naar haar jubileumconcert in de Antwerpse Lotto Arena. De zangeres bracht er zaterdagavond meer dan 2 uur lang alle grote hits van ‘Op Het Dak Van De Wereld’ tot ‘One Moment In Time’. Voor de 5.500 aanwezige fans was het een adembenemende show met een gigantische led wall en al even oogverblindende jurken. Een totaalspektal waar heel wat fans van het eerste uur zich niet aan verwacht hadden.



Dana Winner bracht ook enkele gasten mee, de Nederlandse zanger Alain Clark, de 10-jarige Elodie Grunewald die samen met Dana een duet mocht zingen, Michel Acass, finalist uit The Voice Senior en in het voorprogramma zanger David Vandyck. Bijzondere momenten waren een huwelijksaanzoek in de zaal, Dana Winner die maar liefst 6 keer van outfit veranderde, een indrukwekkende live band met 11 muzikanten en zelfs confetti als kers op de taart. Dat de Limburgse zangeres de smaak goed te pakken heeft bleek wanneer ze op het einde van de show aankondigde op zaterdag 31 oktober 2020 met een gloednieuwe show, inclusief internationale mistery guest, naar het Sportpaleis te verhuizen.



Na haar laatste nummer dook Dana nog op achteraan in de zaal voor een akoestische en pakkende versie van haar grote hit ‘Ik Hou Van Jou’. Tijdens de backstage afterparty liet Dana weten blij te zijn dat zoveel mensen haar en de band een podium geven om te kunnen doen wat ze het liefst doen, gisteren in de Lotto Arena, volgend jaar in het Sportpaleis en natuurlijk ook de afgelopen 30 jaar. In november gaat Dana nog naar Duitsland voor een optreden en TV-promo en na een reeks kerstconcerten in december hervat ze haar theatertour in België en Nederland tot medio mei.

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner