.
Dana Winner
zondag 3 november 2019

Dana Winner verkoopt Lotto Arena uit

Unieke verzamelbox met het beste van Dana Winner


Op 9 november verwelkomt Dana Winner enkele duizenden fans voor haar langverwachte jubileumconcert in een, sinds dit weekend, uitverkochte Lotto Arena.

De intussen bijna iconische zangeres uit Hasselt bewijst hiermee dat ze na 3 decennia nog steeds tot de absolute top van de muziekscene behoort. Niet alleen Vlaanderen en Nederland tekenen present. Door haar virale hit met ‘One Moment In Time’, die op YouTube in totaal al meer dan 48,5 miljoen mensen bereikte, worden er op 9 november in Antwerpen fans verwacht uit onder andere Brazilië, Canada, de Filipijnen en natuurlijk ook Dana’s home away from home, Zuid-Afrika.

“Ik ben ontzettend trots met het uitverkopen van deze mooie zaal. Ik kijk er nu al naar uit om naar Antwerpen te komen. We hebben een fantastische show voorbereid, begeleid door 11 muzikanten, een gigantische led wall met bewegende elementen en vooral een muzikaal parcours doorheen de hits van vroeger tot de nieuwste single ‘Mag Ik Je Nog Even'

Wie nog geen tickets heeft kan zich inschrijven op een wachtlijst hieronder en wordt op de hoogte gebracht wanneer er opnieuw kaarten beschikbaar zijn”, besluit Sam Perl van Gracia Live.


Ondertussen is ook de cd-box naar aanleiding van 30 jaar carrière te koop. Koop hier deze nieuwe release

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner