.
Dana Winner
donderdag 12 mei 2022

Dana Winner: “Professioneel ben ik twee jaar opgehouden”

Gelukkig is haar agenda voor dit jaar goed gevuld

De Vlaamse zangeres Dana Winner heeft professioneel een goed jaar voor de boeg. Dat mag ook wel, want corona belemmerde voelbaar haar carrière. Ze gaf een openhartig interview aan Dag Allemaal over het verloop van haar leven en haar carrière.

In het zogenaamde 'Geluksrapport' wordt telkens aan de geïnterviewde gevraagd welke score hij of zij zichzelf geeft op de geluksbarometer. Dana is eerlijk en geeft zichzelf een zeven of een acht. “Er zijn altijd dingen die beter kunnen, dus een negen zou te veel zijn”, vertelt ze.

Dat heeft alles te maken met de pandemie die welig tierde de afgelopen twee jaar. “Corona heeft veel roet in het eten gestrooid, professioneel ben ik meer dan twee jaar niet voluit kunnen gaan”, gaat ze verder.

Nu de eerdere maatregelen allemaal van de baan zijn, lijkt het er weer goed uit te zien voor de 57-jarige Limburgse zangeres. Haar agenda voor dit jaar is goed gevuld.

Toch merkt ze nog duidelijk het effect van de nasleep van corona. “Er zijn nu al heel wat tickets de deur uit voor mijn concerten, maar ik merk toch dat mensen eerder een afwachtende houding aannemen”, licht ze toe.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner