.
Dana Winner
maandag 2 mei 2022

Dana Winner: “Mijn nummer werd op YouTube al 80 miljoen keer bekeken”

Dana brengt na eerder succes opnieuw een Engelstalig nummer uit.

Nadat corona voor veel artiesten een streep door hun rekening trok, was het roeien met de riemen die voorhanden waren. Dat was niet anders voor Dana Winner. De 57-jarige zangeres blikt in een interview met Het Laatste Nieuws vooruit naar de toekomst en naar mogelijke optredens in 'Tien om te zien', het muziekprogramma op VTM dat destijds de basis vormde voor haar carrière en die van veel van haar collega's.

“Ik ben een aantal jaar uit roulatie geweest. Om nu opnieuw op een podium te gaan staan, is wel spannend voor mij”, gaat ze van start. Ze bracht voor de verandering nog eens een Engelstalig nummer uit, getiteld 'Miss You Most'. “Dat ligt aan corona. Toen merkte mijn platenfirma op dat veel van mijn nummers in het buitenland opgepikt werden.”

“We zetten nu opnieuw in op het Engels. Mijn nummer 'One moment in time' werd op YouTube ondertussen al meer dan 80 miljoen keer bekeken. Om een groter publiek aan te kunnen spreken, gaan we er dus opnieuw in het Engels voor”, vertelt ze daarover.

Verder kijkt Dana vooral uit om mensen te zien heropleven door de muziek. “Zelf ben ik blij om opnieuw iets leuks te kunnen brengen, iets waar ik me in kan smijten. Mensen zeggen me zelfs dat mijn stem nu beter is dan voordien. Een beetje zoals goeie wijn zeker”, rondt ze lachend af.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner