.
Dana Winner
woensdag 15 mei 2024

Dana Winner: “Knuffelen in de zetel, dat kon niet”

Het moest allemaal stiekem

Toen Dana Winner veertien was, werd ze voor het eerst verliefd. Ze werd verliefd op een jongen van de volleybalclub die drie jaar ouder was dan zij. Dat ze verliefd was, heeft ze niet meteen aan haar ouders verteld. Al heeft het niet zo heel lang geduurd.

“Mijn lief woonde in een ander dorp, dus hij moest telkens liften om mij te zien. Eerst zagen we elkaar in het geniep, maar omdat ik geen zin had om telkens achter de kerk te staan koukleumen heb ik thuis vrij snel open kaart gespeeld. Natuurlijk vonden mijn ouders me te jong, maar ik hield voet bij stuk. Mijn vader was er faliekant tegen om mijn lief binnen te laten, maar we zijn samen tot aan de kerk gegaan en met zijn drietjes teruggekeerd”, lacht Dana in Story.

Dana wist haar slag thuis te halen en ze hebben nog heel wat mooie momenten gehad. Haar vriend was uiteindelijk meer dan welkom in de familie.

“Op zondag haalde ons ma taart en pistolets in huis, want bij ons was het de zoete inval. Ook voor de lieven. Mijn vriendje werd echt kind aan huis. Knuffelen in de zetel, dat kon natuurlijk niet. Of samen naar de kamer gaan? Geen spráke van. Eens mijn lief op kot zat, hadden we meer vrijheid.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner