.
Dana Winner
zaterdag 17 september 2022

Dana Winner: “Je moet opboksen tegen de hele wereld”

Dat was vroeger niet het geval

Iedereen lijkt ondertussen uit het coronagat te zijn gekropen en heeft de draad van vroeger terug opgepikt. Ook zangeres Dana Winner. Zij staat terug regelmatig op het podium en is blij dat ze weer kan doen wat ze graag doet.

“Ik ben niet te beroerd om toe te geven dat ik in een zwart gat ben gevallen tijdens de coronacrisis. Wanneer alles wat je jarenlang hebt opgebouwd plots stil komt te liggen, dan weegt dat niet alleen op je portemonnee, maar ook op je gemoed”, reageert Dana in Primo.

Maar Dana heeft haar tijd zoveel mogelijk nuttig proberen besteden en ging wat meer sporten dan vroeger. Allemaal om haar lichaam en geest gezond te houden.

Er is de voorbije jaren veel veranderd in de muzieksector en dat heeft ook Dana ondervonden. “Vroeger moest je opboksen tegen artiesten van bij ons. Dankzij platformen als YouTube en Spotify heb je nu meer bereik en moet je concurreren met zowat de hele wereld.”

Dana draait al 33 jaar mee en heeft de veranderingen dus van dichtbij mogen meemaken. “Als je zoals ik zo’n lange staat van dienst hebt, horen vette en magere jaren er automatisch bij. Dat is gewoon zo. Volledig van de scène verdwijnen, zou ik erger vinden. Maar de trein is gelukkig blijven bollen.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner