.
Dana Winner
donderdag 11 mei 2023

Dana Winner: “Je moet niet per se mee op de kar springen” 

Ze doet waar ze zich goed bij voelt 

De zomer staat voor de deur en dat weten de Vlaamse artiesten maar al te goed. Er wordt druk gewerkt aan nieuwe zomersingles en net zoals vorig jaar wordt er gehoopt om een plekje bij ‘Tien Om Te Zien’ te bemachtigen.

Ook Dana Winner kijkt een drukke zomer tegemoet. Nu werkt ze nog haar tournee door België en Nederland af, , maar er wordt ondertussen ook druk gewerkt aan een nieuwe single. En de lat ligt zoals altijd weer hoog.

Het is niet omdat Dana een gevestigde waarde is dat ze denkt meer kans te maken op een uitnodiging voor ‘Tien Om Te Zien’ dan anderen. Ze start vanaf nul net zoals iedereen.

“Alles staat of valt met een goed nummer. En ik vind het heel belangrijk om te allen tijde trouw te blijven aan jezelf. Ik doe al jaren kerstshows en ik denk dat mensen zouden schrikken mocht ik plots een rockalbum uitbrengen”, lacht ze in Primo.

Dana zal niet snel iets doen waar ze zich niet goed bij voelt en waar ze niet voor de volle 100% achter staat. “Van een blingbling-effect-springen op de laatste nieuwe hype, bedoel ik dan, heb ik geen last. Het is niet omdat iets hot of populair is dat je als artiest per se mee op die kar moet springen.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner