.
Dana Winner
woensdag 21 september 2022

Dana Winner: “Ik hoef dat niet overal te verkondigen”

Ze wordt bijna 60

Wie de afleveringen van ‘TOTZ ‘heeft gezien zag vooral de nieuwe en jongere generatie voorbij passeren. Zangeressen als Camille Dhont en Pommelien Thijs doen het goed en de oudere generatie lijkt wat op de achtergrond te verdwijnen.

“Sowieso komt er altijd nieuw talent aan de oppervlakte. En dat jeugdig enthousiasme is goed voor iedereen. Ik zie dat als gezonde concurrentie. Je moet tenslotte met je tijd meegaan”, zegt Dana Winner in Primo.

De tijd staat niet stil en na 33 jaar op de planken heeft Dana niet alleen zichzelf en de showbizz zien veranderen, maar ook haar dochter Chinouk, die nu 23 jaar is.

“Tijdens de pandemie is Chinouk naar Brussel verhuisd, waar ze nu samenwoont met haar vriend. Ik mis soms wel wat leven in de brouwerij, maar ben toch vooral blij dat mijn dochter een zielsverwant heeft gevonden bij wie ze zich goed voelt.”

Binnen 3 jaar wordt Dana 60 al lijkt ze dat niet groots te willen vieren. “Ik ben meestal iemand die verjaardagen in intieme kring viert. Zestig mogen worden is een godsgeschenk, maar daarom hoef ik dat niet per se aan iedereen te verkondigen.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner