.
News Image

Dana Winner heeft een verborgen passie

Voor het eerst in 30 jaar vertelt ze dit geheim.


Dana Winner, die binnenkort 30 jaar op de planken staat vertelt in Dag Allemaal dat ze een verborgen passie heeft. Zo'n 15 jaar staat ze namelijk in kledij op de planken die ze zelf ontwerpt. De zangeres zegt dat het een tijdrovend proces is, maar dat het haar zoveel voldoening schenkt. Haar stijl omschrijft Dana Winner als elegant en tijdloos. Ze heeft al heel veel unieke stukken ontworpen die ze allemaal bijhoudt. Vaak zijn dat jurken en bustiers. Dana heeft een paar grote kleerkasten ervan vol hangen. De stof kopen en het kledingstuk ontwerpen doet Dana met heel veel plezier. Omdat het perfect moet zijn werkt de zingende nachtegaal samen met een naaister die haar ontwerpen tot in de kleinste details uitwerkt. In veel van Dana's ontwerpen worden overigens Swarovskikristallen verwerkt.



Tijdens de show van '30 jaar Dana Winner' zal ze bijna uitsluitend ontwerpen van zichzelf dragen. Deze show vindt overigens plaats op 9 november in de Lotto Arena te Antwerpen. David Vandyck verzorgt dan het voorprogramma. Special guest is de Nederlander Alain Clark. Tickets zijn te koop via www.teleticketservice.com.



Dana Winner is voor haar jubileumconcert ook nog op zoek naar een jonge stem die haar mag vergezellen op het podium in de Lotto Arena. Jongeren kunnen via www.dejongstesem.be een auditiefilmpje insturen. In september is er dan de selectiedag.

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner