.
Dana Winner
donderdag 26 maart 2020

Dana Winner geeft met muzikale merci een gezicht aan de helden van vandaag

Muzikale merci komt recht uit haar hart.


Ook Dana Winner zat de voorbije week niet stil. Vanuit haar woning in het Limburgse Hasselt schreef ze ‘Thank You (Heroes of Today)’, een muzikale merci aan iedereen die tijdens deze moeilijke dagen het beste van zichzelf geeft, ondanks de compromissen voor eigen gezondheidsrisico, impact op gezin, opvang kinderen, ...

“Ik vind het mijn taak als artiest om maatschappelijk iets te kunnen betekenen in deze tijden van onzekerheid en verandering en ik ben ervan overtuigd dat we met dit lied mensen een hart onder de riem kunnen steken. Niet alleen door de muziek, maar ook door een uniforme en warme boodschap te verspreiden. Op die manier kunnen wij hen laten weten hoe dankbaar we zijn dat deze helden van vandaag alles op alles zetten om het beste van zichzelf te geven en te blijven geven. Al moeten ze daar zelf hun veilig nest voor verlaten of moeten ze puzzelen om bijvoorbeeld opvang voor hun eigen kinderen te vinden in tijden waarbij iedereen liefst zoveel mogelijk contact wil vermijden.

Het leek me daarom niet meer dan normaal om samen met mijn team aan de slag te gaan. Ik ben dan ook echt bijzonder trots op deze unieke release, waarmee we deze mensen op een podium willen zetten door ze een gezicht te geven”, aldus een fiere Dana Winner.



“Ik zou via de media een oproep willen doen om zoveel mogelijk mensen die momenteel aan het werk zijn in noodzakelijke sectoren, een fotoportret of selfie te laten inzenden zodat wij voor de bijhorende videoclip van deze single een mooie montage kunnen maken van zoveel mogelijk van deze helden.

Op die manier kunnen we ze niet alleen bedanken met een lied, maar geven we ze ook een gezicht en de erkenning die ze verdienen.

We maakten ook een Instagram account aan (@realheroesoftoday) zodat iedereen via de hashtag #heroesoftoday alles van thuis uit kan volgen. Misschien krijgen we niet alle foto’s in de muziekvideo, maar via Instagram gaat de actie gewoon verder”, aldus Dana.

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner