.
Dana Winner
zondag 25 september 2022

Dana Winner: “Dat was toen nog een uitzondering”

Ze werd mama op haar 34ste

60 jaar, zo oud wordt zangeres Dana Winner binnen 3 jaar. De zangeres bereikt bijna de pensioenleeftijd, maar daar wil ze nog lang niet aan denken. Al hoopt ze wel op iets anders.

“Ik hoop dat ik vroeg of laat oma mag worden. Ik hoor val veel grootouders dat kleinkinderen de beste dagcrème is die je je kan ‘aanschaffen’, omdat je er jong van blijft. Ouders hebben niet altijd zeeën van tijd voor hun kinderen, maar grootouders hebben dikwijls tijd en liefde in overvloed”, lacht Dana in Primo.

Dana werd zelf pas moeder op haar 34ste en was dikwijls de oudste mama aan de schoolpoort. “Maar tegenwoordig is het in om op latere leeftijd een gezin te stichten. Eind de jaren 90 was dat eerder nog een uitzondering.”

De één vindt het leuk om ouder te worden, terwijl de ander liever eeuwig jong zou willen blijven. Maar Dana ziet er wel de voordelen van in.

“Je weet steeds beter wat je wil, wie je bent en waarvoor je staat. Dat maakt dat je makkelijker beslissingen kan nemen. Maar je kan ook problemen sneller en efficiënter de baas. En op gebied van zingen, ik denk nog lang niet aan stoppen. Integendeel!”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner