.
Dana Winner
woensdag 18 mei 2022

Dana Winner: “Dan heb ik er geen moeite mee om te stoppen”

"Ik ga mezelf nergens aan vastklampen"

Een iconische glimlach, een blonde haardos en een stem die zuiverder is dan een 21-karaats goudklomp. We hebben het natuurlijk over Dana Winner. De Limburgse zangeres gaf een interview aan Dag Allemaal over haar leven en wat haar momenteel bezig houdt.

Na twee jaar verplicht aan de zijlijn gestaan te hebben, is ze binnenkort weer te zien op optredens en concerten in alle uithoeken van het land. De maatregelen rond de pandemie hebben haar op professioneel gebied belemmerd en ze is blij dat die periode achter de rug is.

Wat de toekomst verder nog op haar pad brengt, dat weet ze zelf ook niet. “Ik zou het liefst van al nog een tijdje mijn ding blijven doen, want ik zing heel graag en mijn stem is nog loepzuiver. Ik hoop dat het bij mensen net hetzelfde is als bij wijn: beter met de jaren”, grapt ze.

Ze blijft realistisch en weet ook dat ze niet tot het einde van haar dagen kan blijven presteren op hetzelfde hoge niveau.

Daarover zegt ze: “Als ik morgen voel dat het niet meer je dat is, dan zal ik er ook geen moeite mee hebben om te stoppen. Ik ben daar heel nuchter in, ik ga mezelf nergens aan vastklampen”, rondt ze af.

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner