.
Dana Winner
maandag 15 mei 2023

Dana Winner: “Dan ben ik de eerste om conclusies te trekken” 

Ze gaat nog even door 

Het lijkt wel of we de laatste jaren allemaal in een soort van nostalgische bui verkeren. Muziek uit de jaren 80,90 en 00 is erg populair. Dat merkt ook Dana Winner aan de mensen in de zaal.

“Vooral in Nederland merk ik dat er steeds meer jongere mensen in de zaal zitten. Ik ben blij dat ik de kans krijg om mijn nummers te delen met een nieuw publiek. Het is geweldig om zien hoe muziek mensen samenbrengt en herinneringen oproept”, klinkt het bij Dana in Primo.

Onlangs liet Will Tura weten dat hij zou stoppen en dat na een carrière van 60 jaar. Iets waar Dana meteen voor zou tekenen.

“Alles valt of staat natuurlijk met een goeie gezondheid. Als ik morgen voel dat het moeilijker wordt om op te treden of mijn stem het niet meer aankan? Dan ben ik wellicht de eerste om conclusies te trekken. Mensen komen immers niet naar een optreden om medelijden te hebben, maar om te genieten.

Voorlopig is Dana gespaard gebleven van gezondheidsproblemen en hopelijk voor de zangeres blijft dat nog even zo. “Maar de verrassingen en valkuilen van het leven sparen natuurlijk niemand. Hoe graag we het ook zouden willen, we kunnen nergens tekenen om sowieso oud te worden en dan ook nog eens in goeie gezondheid.”

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner