.
Dana Winner
dinsdag 24 mei 2022

Dana Winner: “Daar pluk ik nu de vruchten van”

"Ik ben mijn schoonheidsspecialiste eeuwig dankbaar"

Als ze voor een concert of optreden geboekt wordt, ziet ze er telkens piekfijn uit. Van outfit tot haardos, alles ligt mooi in de plooi. Dana Winner is fier op haar uiterlijk en doet veel moeite om er goed uit te blijven zien. Daarover vertelt ze meer in Dag Allemaal.

Ze is naar eigen zeggen momenteel 100% naturel. Maar critici stellen dat Dana Winner nog steeds botox zou gebruiken, een uitspraak die ze stoïcijns weg lacht.

“In het verleden heb ik dat wel eens gedaan als hulpmiddel om mijn migraine te bestrijden, maar ondertussen al jaren niet meer”, bekent ze. Volgens haar zijn haar goede looks te danken aan haar goede genen. “Mijn vader had amper rimpels en mijn moeder ziet er nog altijd goed uit, mijn broers en zus ook”, gaat ze verder.

Die jonge uitstraling vindt ze belangrijk, omdat haar publiek verwacht dat ze er verzorgd uitziet op het podium.

Als de interviewer polst naar het geheim achter haar jeugdige looks, heeft ze geen moeite om dat te delen. “Ik verzorg mij goed en reinig elke avond grondig mijn gezicht. Ik ben mijn schoonheidsspecialiste eeuwig dankbaar dat ze mijn huid al sinds het prille begin met zorg behandelt. Daar pluk ik nu de vruchten van”, zegt ze enthousiast.

Bio van Dana Winner

Meer Over:

Dana Winner