.
Cath Luyten
zondag 1 december 2019

Dan start Cath Luyten aan nieuw seizoen Vandaag over een jaar

Cath Luyten binnenkort terug op tv met Vandaag over een jaar.


Vanaf donderdag 19 december ontvangt Cath Luyten in het nieuwe seizoen van Vandaag over een jaar wekelijks een aantal gewone Vlamingen die op één jaar tijd iets bijzonders willen realiseren.



In dit nieuwe seizoen van Vandaag over een jaar passeren zowel grote als kleine plannen de revue, maar zij hebben een ding gemeen: elke geportretteerde gaat vastberaden voor het doel, dat zijn of haar leven zal veranderen.



Bij Cath komen ze vertellen over hun plannen. Eén jaar - maar slechts enkele seconden op televisie - later wandelen ze de studio weer binnen en komen Cath en de kijkers te weten hoe het gelopen is. Samen met de kijkers en met haar gasten herbeleeft Cath de belangrijkste momenten uit hun bewogen jaar. Van een medaille halen op de Olympische jeugdspelen tot leren fietsen, een kindje adopteren of doorbreken als zangeres, bij Cath vertelt elke gast met passie over zijn of haar doel.



Ook dit seizoen zou er minstens één bekende Vlaming in het programma te zien zijn. Wie zich deze keer aan een uitdaging waagt, is niet duidelijk.

Bio van Cath Luyten