.
Ruben Van Gucht
dinsdag 26 september 2023

Dag Allemaal hangt vuile was van Ruben Van Gucht buiten

"Minnaressen zwijgen niet langer"

Ruben Van Gucht lijkt een stabiel leven te hebben samen met zijn vrouw en kind. Maar hij heeft ook intens van het leven genoten en heeft in zijn leven heel wat vrouwen versierd. Dat deed hij ook terwijl hij een relatie had met iemand beweert Dag Allemaal.

Hij is nu samen met de Kroatische ex-atlete Blanka Vlašić maar dat huwelijk zou er maar eentje voor de schijn zijn. Ruben is in tussentijds nooit opgehouden met vrouwen versieren en dat zijn die vrouwen nu meer dan beu.

Één van die vrouwen vertelt aan Dag Allemaal dat Ruben nogal dreigend uit de hoek kan komen wanneer zijn gedrag openbaar zou worden gemaakt. Maar dat houdt Dag Allemaal niet tegen. Zij krijgen inzicht in honderden WhatsApp-berichtjes die effectief aantonen dat Ruben niet zo trouw is als hij laat uitschijnen.

Het is duidelijk dat Ruben meerdere relaties tegelijk heeft en dat hij zich daar weinig van aantrekt. En het wordt alleen maar straffer want verschillende vrouwen weten van elkaars bestaan.

“Lange tijd bestond er een stilzwijgend akkoord tussen ons. Maar je legt je erbij neer. Zolang je zelf tenminste genoeg aandacht van hem krijgt”, klinkt het bij één van de vrouwen.

Bio van Ruben Van Gucht

Meer Over:

Ruben Van Gucht