.
Jacques Vermeire en Julie Vermeire in Hit the Road Jacques
maandag 1 mei 2023

Daarom zit Julie Vermeire niet langer op Twitter

“Wat een kutwijf is dat”

De altijd vrolijke Julie Vermeire krijgt het zelf vaak hard te verduren op sociale media. Inmiddels heeft ze haar Twitter-account verwijderd en daar had ze naar eigen zeggen een goede reden voor.

“Vreselijk, daar nemen ze geen blad voor de mond. Ze schrijven: Amai, die Julie, wat een kutwijf is dat. Iedereen kan dat dan retweeten. Dat is echt aanzetten tot pestgedrag en negativiteit”, vertelt Julie aan Het Nieuwsblad.

Uiteraard zitten niet enkel negatieve mensen op Twitter. “Jammer voor de positieve mensen die er ook op zitten, maar die mogen me dan volgen op Tiktok of Instagram. Of Facebook, ook tof”, geeft Julie mee.

Voor Julie is sociale media een vorm van vrijheid waar ze haar ei kwijt kan. “Was ik niet met sociale media en Tiktok gestart, dan zou ik niet zijn wie ik nu ben. Met televisie is dat minder. Op sociale media zeg ik wat ik wil, monteer ik en zet ik het online. Dat ik dat zelf in handen heb, vind ik echt heel tof”, aldus Julie Vermeire in Het Nieuwsblad.

Dagelijks kunnen haar vele volgers haar nieuwste danspasjes ontdekken en krijgen ze inzicht in haar leven en vaak ook in dat van haar vrienden en familie.