.
Bart Kaell en Luc Appermont
woensdag 26 juli 2023

Daarom spraken Luc Appermont en Bart Kaël destijds af over de grens 

Hun omgeving wist het 

Bart Kaël en Luc Appermont, hét BV-koppel waar iedereen eindeloos respect voor heeft. Ondertussen zijn ze al vele jaren samen en blikken ze terug op een liefdevol leven samen.

Wat ooit ontstond als een samenwerking groeide uit tot liefde. Toen totaal ongezien want uit de kast komen was ondenkbaar in die tijd. Toch besloten ze op een gegeven moment om hun leven verder te zetten met elkaar, als koppel.

“Vanaf het moment dat we voor elkaar kozen, zijn we daar tegenover onze omgeving wel heel eerlijk over geweest. De media hoefden er niets van te weten, vonden we, tenzij ze er expliciet naar zouden vragen”, onthult Luc aan De Morgen.

“Daarom spraken we vaak over de grens af. Niemand wist daar wie Luc was”, bekent Bart Kaël. Hij viel voor Luc omdat hij voor hem een veilige haven was.

Anderzijds was Luc geïntrigeerd door de openheid van Bart. “Tijdens een wandeling aan zee in Duinkerke hebben we hét gesprek gehad. Niet dat we benoemden dat we voor elkaar vielen, maar het was wel duidelijk dat we met elkaar voort wilden”, verneemt De Morgen van Luc Appermont.