.
News Image

Daarom slaapt Karen Damen niet naakt

Karen Damen DURFT niet naakt slapen!


“Naakt ben je als je geen kleren aan hebt”, zo begon Karen Damen van K3 dinsdagavond haar uitleg in “Zeg eens euh!” op VIER. Koen Crucke was eerder gestart maar had het verboden woordje “ik” gebruikt. Karen kreeg de kans om verder te gaan en dat deed ze doet. “Naakt slapen is niets voor mij. Naakt slapen doe je niet.”

“Maar waarom niet?” vraagt Gert Verhulst. Nu hadden we toch wel gedacht dat hij dat na zijn romance met Karen Damen toch wel had geweten. “Omdat er misschien ’s nachts wel in sommige openingen vreemde beesten zouden kunnen kruipen”.

Hilariteit alom in de studio en daar was Karen nog geen klein beetje blij mee want de tijd tikte gewoon verder. Natuurlijk wou presentator Gert Verhulst dolgraag weten welke beesten dat eventueel wel eens zouden kunnen zijn. “Geen idee”, was de eerste reactie. Koen Crucke dacht meteen aan een muis maar Karen gaf uiteindelijk slaapvlooien als eerste voorbeeld. Karen kreeg haar 100 punten van Gert Verhulst maar die wou wel nog een tegenprestatie van Karen Damen. “Ik doe dat niet. Dat is één van mijn angsten. Ik denk echt dat er vanalles in kruipt ’s nachts”. En die gedachte vond Gert Verhulst bijzonder, héél bijzonder.

Bio van Karen Damen

Bio van K3, Koen Crucke en Gert Verhulst