.
Sasha & Davy, Sasha Rosen, Davy Gilles
vrijdag 1 juni 2018

Daarom promoot Sasha Rosen het boek ‘De andere kant van het succes’

Sasha Rosen is niet zomaar fan van dit boek.


Sasha Rosen postte recent op Instagram een foto met in haar hand het boek ‘De andere kant van het succes. Voetbaltragiek in de Lage Landen’ van de Nederlandse auteur Yoeri van den Busken. Ook al heeft ze zelf maar een beperkte affiniteit met voetbal, “Ik vind het spelletje heel leuk en ik hou ervan om met Davy Gilles naar het voetbal te kijken”, toch heeft ze een goede reden waarom ze uitgerekend dit boek promoot op haar sociale media. “Mijn broer heeft ‘De andere kant van het succes’ geschreven en ik ben opnieuw erg trots op hem. Hij heeft een vlotte pen en hij kent alles van voetbal. In Nederland heeft hij als schrijver-journalist inmiddels zijn sporen verdiend. Knap hoe hij goochelt met woorden, zowel verbaal als op papier. Je hoeft geen voetbalfan te zijn om dit boek leuk te vinden. Het zijn 14 aangrijpende verhalen over tragedies in het voetbal. Op een dag slaat het noodlot toe en worden topvetballers van hun voetstuk getrokken. Met o.a. Nico Rijnders, Henk Houwaart, François Sterchele en Marcel Peeper.

Koop hier dit prachtige boek

Typerend voor het warme nest waar Sasha uitkomt is die creativiteit. “Wij hebben dat van thuis meegekregen. Ik concentreer mij op het Sasha & Davy verhaal, maar ik vind het ook fijn om presentaties te verzorgen, te zingen in musicals, of teksten te schrijven. Een eigen blog? Ja, da’s een gedachte die al een tijdje door m’n hoofd speelt, maar het liefst van al schrijf ik columns. Ik heb verhalen genoeg als voltijds zingende moeder met twee permanente en soms zelfs vier kinderen in huis én een drukke man”, zegt Sasha lachend. “Ik zit nu in een levensfase waarin ik kan genieten van de levenservaring die ik heb opgebouwd. Ik zou het fijn vinden om die ervaring te delen in een column. Voor mij zou dat een uitlaatklep zijn, zeker omdat ik geen blad voor de mond neem en geen enkel onderwerp uit de weg ga. Bij ons thuis is alles bespreekbaar, er zijn geen taboes.”

Sasha & Davy lanceren vandaag een nieuwe single, ‘Wonder’, terug te vinden op het succesalbum ‘Leef en lach’ dat op het Vlaamse Sterren-label van CNR verscheen.